Jump to content
Sign in to follow this  
MooMoo(OD)

Forum theme question

Recommended Posts

Does anybody else use the 'Brave' theme? I noticed that when I am using that theme I am unable to enter any text into the 'Title' box when posting a new topic

 

I have to switch back to the default Titan theme temporarily to get it to type in there o.o

 

Using Google Chrome but also have lots of extensions that could possibly interfere. Anybody else have issues with that theme?

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, MooMoo(OD) said:

Does anybody else use the 'Brave' theme? I noticed that when I am using that theme I am unable to enter any text into the 'Title' box when posting a new topic

 

I have to switch back to the default Titan theme temporarily to get it to type in there o.o

 

Using Google Chrome but also have lots of extensions that could possibly interfere. Anybody else have issues with that theme?

 

Thanks for reporting, I just fixed it, see if you still get the issue please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, R.agnarok(OD) said:

 

Thanks for reporting, I just fixed it, see if you still get the issue please.

Just tested it and it works again. Thanks Rag 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lots of little bugs. Just had a moderation issue where I couldn't pin/lock/move threads, but I had the ability to completely delete threads lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...